Qui som?

Grup Veneratus

Veneratus és el fruit de l’insistència de dos amics amb esperit emprenedor que fa molt temps que parlaven entre ells del fet que en el ram dels productes de proximitat, de qualitat i de la terra, hi havia al mercat una gran varietat, però que adaptar-la als gustos de cadascú tenia la seva dificultat.

Arran d’això van crear la marca VENERATUS que té per objectiu disposar dels productes del país, de gran qualitat i de preu assequible a l’abast de tothom. Des de fa alguns anys van començar a invertir en el ram del cava i del vi que requereix d’una llarga estada a la cava i a la bodega per resultar un producte de qualitat.

Pel què fa al Cava la procedència és del Penedès, que és la comarca per excel.lència per la producció del mateix, i pel vi amb algunes varietats de D.O.Penedès que anirem ampliant a altres Denominacions d’Origen.

D.O reconegudes

Qualitat

L’Oli té una Denominació d’Orígen més potent, D.O. Siurana basat en una unica varietat d’olives Arbequines per tal de tenir el producte de més qualitat al mercat.

La idea de Veneratus és cuidar als nostres clients, donar-nos a conèixer dins del nostre territori i obrir-nos al món mitjançant l’exportació dels productes de màxima qualitat de casa nostra. Esperem que sigui del vostre grat acompanyar-nos en aquesta aventura!!!


Mail de contacte

veneratus@veneratusone.com

Butlletí

Rep ofertes i promocions.