Termes i condicions 

1. Llista de preus

Tots els preus exposats en la llista dels nostres productes són amb impostos. En el Resum final de compra apareix el preu definitiu de la mateixa, indicant la quantitat corresponent als impostos aplicables segons el país triat en les dades d'enviament.

En relació a l'Impost sobre el Valor Afegit, com a regla general s'aplicarà el tipus impositiu vigent al territori de la Unió Europea on és aplicable aquest impost. Quedaran exempts de pagar aquest impost totes aquelles empreses pertanyents a països de la Unió Europea excepte Espanya. En la venda a qualsevol altre país del món no es repercutirà l'IVA, no obstant això els sistemes duaners de cada país aplicaran les càrregues impositives corresponents.

Són considerats territoris extracomunitaris els àmbits geogràfics corresponents a Canàries, Ceuta i Melilla ja que tenen el seu propi règim fiscal. Per tant, les compres realitzades per residents d'aquests territoris estan exemptes del pagament de l'IVA (les despeses del despatx de duanes i els impostos d'importació no estan inclosos en el preu de l'article ni en el de l'enviament, i hauran de ser pagats en destinació pel receptor de la mercaderia).

Els preus exposats en Veneratusone.com podran ser revisats i modificats si les condicions ho requereixen en qualsevol moment.

 

2.Sistemes de pagament
Targeta de crèdit

El sistema de pagament és 100% segur i gestionen les dades de forma encriptada. Veneratusone.com no coneix ni emmagatzema en cap base de dades les teves dades de la targeta ja que tota l'operativa es fa en aquestes plataformes i aquestes ens indiquen si el pagament ha estat realitzat o no.

 

3. Formes d'enviament i terminis de lliurament

Atenció:
En cap cas es realitzaran enviaments a apartats de correus.

 

a) Enviaments a Espanya i Portugal:

El nostre compromís és el lliurament al transportista el mateix dia de la realització de la comanda, de totes les comandes formalitzades abans de les 15.00h de la tarda sempre que es trobin en estoc.

b) Terminis de lliurament:

-de 2 a 3 dies en els enviaments a la Península i Balears.
-de 6 a 8 dies en els enviaments a les Canàries.
- per als enviaments a Europa el termini de lliurament és entre 4 i 7 dies.

No es realitzen lliuraments els dissabtes, diumenges i festius.

Tots els lliuraments són a domicili, amb un servei estàndard, econòmic, amb lliurament durant el dia, de les 8.00 h a les 19.00 h, de dilluns a divendres i sense previ avís, per tant recomanem facilitar una adreça en la qual hi hagi sempre algú, durant el dia, per rebre el lliurament.

En cas que el transportista intentés lliurar-li el paquet i no hi hagués ningú per rebre-ho, li deixarà una nota amb un telèfon al qual podrà trucar per sol·licitar, si és possible, un nou intent de lliurament, o acordar la recollida en els seus magatzems.

Si en un segon lliurament no hi hagués ningú per rebre-ho, tornarà a deixar-li nota del segon intent de lliurament. A partir de llavors, la seva comanda romandrà en l'oficina de l'agència de transport durant 10 dies. Després d'haver transcorregut aquests dies, la seva comanda serà retornada al nostre magatzem.

En el moment en què rebi el seu paquet, ha de:

1. Comprovar la conformitat de la mercaderia rebuda en el moment del lliurament.
2. Assenyalar qualsevol anomalia que vegi en el paquet en l'albarà de lliurament, fent constar les seves reserves i incloent la seva signatura.
3. Els proveïdors de transport no permeten la devolució de la mercaderia si el client l'obre en la seva presència, però pot revisar la caixa des de l'exterior i si detecta que la caixa està humida o mullada, no accepti la comanda. L'empresa de transport ens notificarà la incidència i procedirem a realitzar un nou enviament sense cap cost per a vostè.

 

4. Tarifes transport

Els preus que s'apliquen per al transport se sumen al final de la comanda i varien segons el nombre de productes que es comprin.

Menys de 6 ampolles 12€

De 6 a 10 ampolles 8,5€

De 10 a 15 ampolles 7€

Més de 15 ampolles Enviament gratuït.

Els preus del transport inclouen transport i assegurança. En el cas de les Canàries i Andorra inclouen el cost del transport, assegurança i despatx de duanes d'exportació, però no hi ha contemplades les duanes d'importació ni els impostos locals que aniran a càrrec del client.

 

4. Garantia

Els clients de Veneratusone.com es beneficien de la garantia donada pels diferents fabricants de cadascun dels articles.

 

5. Devolucions i canvis de material

Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins al moment en què l'enviament es fa efectiu. Si rebem avís de cancel·lació, una vegada el paquet ja estigui enviat, es considerarà una devolució.
Per fer una devolució, té un termini de 14 dies, a aplicar des de la data de lliurament de la comanda i els productes hauran de complir les següents condicions:

a) No han d'haver-se obert, manipulat o exposat a condicions inadequades.

b) Han de conservar l'aspecte original.

c) I es retornaran protegits correctament, en el seu embalatge original, en perfecte estat per a la seva venda posterior.

Una vegada que rebem la mercaderia en els nostres magatzems i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, Veneratusone.com admetrà la devolució del producte i es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada.

Les despeses d'enviament i les despeses de devolució són a càrrec del client, excepte aquelles devolucions que es derivin d'un error nostre o d'algun defecte del producte. En aquest cas, Veneratusone.com es compromet a canviar el producte defectuós per un altre igual o es reintegrarà l'import. També es farà càrrec de les despeses de devolució i posterior enviament.

Per realitzar un canvi o devolució és necessari posar-se en contacte amb nosaltres prèviament, ja sigui per email a veneratus@veneratusone.com o trucant al 93.1190109 o al 654 14 86 04 , sinó no s'accepteran canvis ni devolucions.

 

6. Protecció de dades de caràcter personal

Per poder fer ús d'alguns dels serveis que Veneratusone.com ofereix, els usuaris hauran de registrar-se indicant dades de caràcter personal. L'usuari de Veneratusone.com autoritza a VENERATUS ONE S.L. CL PROVENCA NUM.85 P.3 PTA.2 (BARCELONA), com a propietari de la web, al tractament automatitzat de les dades personals incloses en nostra website i de la base de dades de caràcter personal que genera la mateixa.

En compliment de la Llei 15/1999, de 13/12/99, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Veneratusone.com informa que les dades de caràcter personal que se sol·liciten en els nostres formularis s'inclouran en una base de dades de caràcter personal. L'usuari de Veneratusone.com disposa en tot moment els drets d'informació, accés, rectificació, oposició i cancel·lació, en virtut del que es disposa en la LORTAD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal). Qualsevol execució d'aquests drets pot realitzar-se a través del mail info@veneratusone.com o per correu postal a:VENERATUS ONE S.L. CL PROVENCA NUM.85 P.3 PTA.2 (BARCELONA),

 

Veneratusone.com es compromet a no cedir, vendre, ni compartir les dades personals en benefici de tercers aliens a la nostra empresa. Les dades facilitades no seran usades amb finalitats diferents a la prestació del servei i seran cancel·lades quan deixin de ser necessàries per a tal fi. Les adreces de correu electrònic que se'ns faciliten, són usades per poder enviar els nostres "butlletins informatius" o un altre tipus d'informació que pugui ser de l'interès de l'usuari.
En cas que aquesta informació personal sigui revelada de forma voluntària per l'usuari en alguna de les seccions accessibles al públic en general del portal (xats, fòrums, anuncis classificats o uns altres), cal tenir en compte que quan introdueix el seu email, aquesta adreça pot ser recollida per tercers per ser utilitzada amb una finalitat diferent, com per exemple, remetre-li publicitat no desitjada. La nostra empresa no es responsabilitza de les conseqüències d'aquest tipus d'accions.

Veneratusone.com ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerides, i farà el possible segons els seus mitjans per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a la nostra empresa.

Veneratusone.com recorda a l'usuari que col·laborarà en tot moment amb l'autoritat legal, obeint qualsevol ordre judicial que suposi la revelació de la identitat de qualsevol usuari hagi infringit qualsevol llei aplicable.

Veneratusone.com es reserva el dret a realitzar modificacions del contingut establert en aquesta política de privacitat.

 

7. Llei LSSICE

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE)informem:
Que en fer ús dels nostres serveis l'usuari accepta rebre comunicacions comercials periòdiques de les quals podrà cancel·lar la seva subscripció mitjançant un formulari en Internet creat a tal fi. Per simplificar, a més disposem d'un telèfon d'informació: TELEFON 93.1190109 o al 654 14 86 04i l'adreça e-mail: info@Veneratusone.com Que els serveis oferts són prestats per l'empresa Veneratus One  S.L., CL PROVENCA NUM.85 P.3 PTA.2 (BARCELONA)amb CIF: B66318437

 

8. Termes i condicions d'ús

Aquest portal i tots els materials i informació continguts en ella són subministrats per Veneratusone.com i han de ser utilitzats únicament com a material de consulta.
En utilitzar aquesta pàgina se sobreentén que: Vostè ha llegit i comprès els nostres termes i condicions, i accepta respectar-los. Si no està d'acord amb aquests termes i condicions, no utilitzi aquesta pàgina Web ni baixi cap tipus d'informació o materials continguts en ella.

 

9. Llei aplicable i jurisdicció

Les presents Condicions Generals de Compra s'interpretaran i regiran de conformitat amb la legislació espanyola.

Per a qualsevol qüestió litigiosa derivada de l'existència, accés, utilització o contingut de les Condicions Generals de Compra, tant el Client com Veneratusone.com, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, se sotmeten a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de Girona.


Mail de contacte

veneratus@veneratusone.com

Butlletí

Rep ofertes i promocions.