Formes d'enviament i terminis de lliurament

Atenció: 
En cap cas es realitzaran enviaments a apartats de correus.

 

a) Enviaments a Espanya i Portugal:

El nostre compromís és el lliurament al transportista el mateix dia de la realització de la comanda, de totes les comandes formalitzades abans de les 15.00h de la tarda sempre que es trobin en estoc.

b) Terminis de lliurament:

-de 2 a 3 dies en els enviaments a la Península i Balears.
-de 6 a 8 dies en els enviaments a les Canàries.
- per als enviaments a Europa el termini de lliurament és entre 4 i 7 dies.

No es realitzen lliuraments els dissabtes, diumenges i festius.

Tots els lliuraments són a domicili, amb un servei estàndard, econòmic, amb lliurament durant el dia, de les 8.00 h a les 19.00 h, de dilluns a divendres i sense previ avís, per tant recomanem facilitar una adreça en la qual hi hagi sempre algú, durant el dia, per rebre el lliurament.

En cas que el transportista intentés lliurar-li el paquet i no hi hagués ningú per rebre-ho, li deixarà una nota amb un telèfon al qual podrà trucar per sol·licitar, si és possible, un nou intent de lliurament, o acordar la recollida en els seus magatzems.

Si en un segon lliurament no hi hagués ningú per rebre-ho, tornarà a deixar-li nota del segon intent de lliurament. A partir de llavors, la seva comanda romandrà en l'oficina de l'agència de transport durant 10 dies. Després d'haver transcorregut aquests dies, la seva comanda serà retornada al nostre magatzem.

En el moment en què rebi el seu paquet, ha de:

1. Comprovar la conformitat de la mercaderia rebuda en el moment del lliurament.
2. Assenyalar qualsevol anomalia que vegi en el paquet en l'albarà de lliurament, fent constar les seves reserves i incloent la seva signatura.
3. Els proveïdors de transport no permeten la devolució de la mercaderia si el client l'obre en la seva presència, però pot revisar la caixa des de l'exterior i si detecta que la caixa està humida o mullada, no accepti la comanda. L'empresa de transport ens notificarà la incidència i procedirem a realitzar un nou enviament sense cap cost per a vostè.

 

4. Tarifes transport

Els preus que s'apliquen per al transport se sumen al final de la comanda i varien segons el nombre de productes que es comprin.

Menys de 6 ampolles 12€

De 6 a 10 ampolles 8,5€

De 10 a 15 ampolles 7€

Més de 15 ampolles Enviament gratuït.

Els preus del transport inclouen transport i assegurança. En el cas de les Canàries i Andorra inclouen el cost del transport, assegurança i despatx de duanes d'exportació, però no hi ha contemplades les duanes d'importació ni els impostos locals que aniran a càrrec del client.


Mail de contacte

veneratus@veneratusone.com

Butlletí

Rep ofertes i promocions.